Nieuws

de allerlaatste nieuwtjes vindt u altijd direct

   op onze facebookpagina

Seizoen 2021 Covid

update 28 april 2021

We verwachten dit jaar een normaal seizoen te kunnen draaien. Mocht rond de datum van uw geboekte vakantie blijken dat er van

overheidswege reisrestricties zijn gaan we met u in overleg over omboeking naar een later tijdstip. Wilt u zelf annuleren om andere redenen, treden de normale annuleringsvoorwaarden in werking die op de laatste pagina van uw huurovereenkomst staan. 

Update 14 juni 2020

en ja hoor, morgen gaan de grenzen weer open en mogen we weer gasten ontvangen! Gelukkig maar! We hebben nog beschikbaarheid nà 19 september, de nazomer en de herfst zijn hier prachtig!

update 31 mei 2020

het ziet er naar uit dat Nederlanders en Belgen toch vakantie in Frankrijk mogen vieren vanaf 15 juni! 
Wij zijn in afwachting van de definitieve protocollen, in de tussentijd zijn wij alvast begonnen Maison d’Abou in orde te maken voor de eerste gasten die wij 24 juni gaan verwelkomen!


Vanaf heden nemen wij ook weer boekingen aan, we hebben na 19 september nog plek en uiteraard volgend jaar voor seizoen 2021 :-)

 

29 april De Corona crisis 

 

De hele wereld staat al weken op zijn kop. Door een virus. En niemand weet hoe lang het gaat duren. Hele landen zijn afgesloten, vliegverkeer is stilgevallen en reizen is onmogelijk. Dat is niet te doen voor vakantiegangers en vakantiehuisverhuurders...

Onze gasten voor dit jaar weten dus ook niet waar ze aan toe zijn, net zo min als wijzelf. Ook de persconferentie van de eerste minister Philippe gisteren (28 april) heeft geen enkele helderheid gebracht. Hoogstwaarschijnlijk schuiven ze de beslissing over grensoverschrijdend verkeer door tot eind mei. Wij hebben vorige week al de beslissing genomen om geen boekingen en opties meer aan te nemen voor 2020 én 2021 tot er duidelijkheid is over de mogelijkheid tot verhuur dit jaar. Zo niet, dan blijft Maison d'Abou dit jaar gesloten en schuiven de gasten van dit jaar door naar 2021 zodat zij eerste keus hebben voor de door hun gewenste periode. Dat gaat al genoeg geschuif opleveren vanwege schoolvakanties die voor de regio's in NL tot twee weken verschil met dit jaar hebben.

 

De lockdown, of zoals het hier heet 'le confinement' wordt per 11 mei voor ons wel dusdanig versoepeld dat we zelf wel weer naar Maison d'Abou kunnen om nog wat klussen af te maken, wilt u op de hoogte blijven van het wel en wee volg onze facebookpagina www.facebook.com/maisondabou46 waar ik regelmatig updates plaats. 

Wij hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie waar we hopelijk maar eenmalig in ons leven mee te maken krijgen..

Uiteraard blijven we beschikbaar indien u vragen hebt of andere informatie wilt, stuur een mail naar hneeleman@orange.fr en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

 

Hopelijk tot binnenkort, à bientôt!

Arjan en Hanneke Neeleman

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf seizoen 2018 is de hoofdslaapkamer voorzien van airconditioning! Met een afstandbediening zodat u vanuit bed de temperatuur kunt instellen of de unit aan- of uitschakelen. Wat een comfort!

Nieuw voor seizoen 2018: 

er komt een Grandhall gasbarbecue op de veranda!

voor de mensen die wat slecht ter been zijn of niet goed meer door de knieën kunnen is er vanaf heden 

een rollator en een toiletbrilverhoger beschikbaar!

smart tv op de vide in ons vakantiehuis in de lot

 

Video Maison d'Abou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

winter 2016:

deze winter gaan we het schrikdraad, waarmee het terrein is afgezet, vervangen voor een hek van 

1,50 meter hoog. speciaal  voor onze viervoetige gasten! 

1-5-2016

Op de mezzanine is nu een smart tv geplaatst, voorzien van een dvd/video-speler en hoofdtelefoon. je kunt er ook mee op internet!