SInds 2008 wonen wij, Arjan en Hanneke Neeleman, in Puy l’Eveque,10km ten zuiden van Goujounac. Maison d’Abou hebben wij in de periode 2012-2014 zelf samen met een aannemer gebouwd naar eigen ontwerp ‘voor onze oude dag’: gelijkvloers, geen drempels, brede deuren, comfortabele bedden, inloopdouche, ruime en hoge woonkamer, een brede overdekte veranda, tweepersoons sauna en een zwemspa waar men het hele jaar gebruik van kan maken. In het onderhuis een onafhankelijk 2-kamerappartement voor familie en vrienden zodat ieder zijn privacy kan behouden. Aangezien wij nog niet aan onze oude dag toe zijn, verhuren wij Maison d’Abou graag aan mensen die net zo verzot zijn op de regio als wij. Het is ons doel u een geweldige vakantie te bezorgen waarin het u aan niets zal ontbreken!

Arjan & Hanneke

Het huis ligt midden op een terrein van bijna 8000 m2 groot, volledig omhekt met een gaashek van 1,50m hoog  en voorzien van een electrisch bediende toegangspoort zodat privacy gegarandeerd is. 

 

Op entreeniveau komt u via een portaal in de grote L-vormige woonkamer met open keuken. Links van het portaal bevinden zich de master bedroom (2 x 90x210), badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, buanderie met wasmachine, en een apart toilet. Vanuit de woonkamer als ook de slaapkamer komt u via de openslaande deuren op de ruime overdekte veranda, die zich over de gehele breedte en lengte van het huis uitstrekt. Een trap naar boven brengt u op de mezzanine met een bibliotheekje, gezellig zitje en smart tv met dvd-recorder. De trap naar beneden leidt via een ruime hal naar de twee andere slaapkamers, waarvan één voorzien van eenpersoonsbed (80x200) en keukenblok en de andere van een 180x200 bed met 2 aparte matrassen en verstelbare lattenbodems. Op deze verdieping bevindt zich ook een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en een apart toilet. Openslaande deuren vanuit beide slaapkamers leiden naar het spa-terras, de zwemspa en de 2 persoons  sauna.. Wifi door het hele huis, en op de terrassen.

Het huis is geschikt voor maximaal 5 personen en een baby.

De woning is minder geschikt voor (kleine) kinderen. Honden van harte welkom, in principe 4, meer in overleg. 

U vindt ons ook op  http://hondenvakanties.jouwweb.nl/